Over ons

“Testen op soa’s moet simpeler, goedkoper en anoniemer kunnen.” Met die overtuiging werd Openlab in 2014 opgericht. Veel mensen gaan liever niet naar de huisarts voor een soa test, bijvoorbeeld uit schaamte of omdat ze wonen in een dorp waar iedereen elkaar kent. Diagnostiek op afstand is voor deze groep een uitkomst. 

Met ons platform Testalize.me, onderdeel van Openlab, maken we soa testen toegankelijk voor consumenten. Een test wordt thuis bezorgd, kan thuis worden afgenomen en wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium in Eindhoven. We werken hiervoor samen met Diagnostiek voor U, één van de meest toonaangevende medisch diagnostische centra van Nederland. De uitslag van de test wordt vervolgens online en anoniem gedeeld. Inmiddels bestellen jaarlijks tienduizenden mensen een test via Testalize.me.

Openlab richt zich op de zakelijke afnemer. Ondernemers kunnen onze soa testen inzetten om hun eigen klanten te bedienen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een ‘whitelabel’ oplossing. Je kunt je eigen look and feel meegeven aan de test om je doelgroep te bereiken, wij doen de rest. Logistiek, IT, diagnostiek én compliance: wij nemen alles uit handen.

Scroll naar top