Whitelabel

Openlab levert soa testen in whitelabel oplossing: de testen worden verpakt in jouw eigen huisstijl en je kunt uitslagen laten ophalen op jouw platform. Klanten hebben dus alleen met jouw organisatie te maken, Openlab blijft op de achtergrond. Dit is ideaal voor instanties zoals de GGD.

Wij leveren betrouwbare soa testen voor jouw onderneming. De werking van de testen en de technische documentatie is vastgelegd in een technisch dossier dat door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd gecontroleerd wordt.

Whitelabel Openlab

Compliant

De soa testen van Openlab zijn compliant aan de eisen van IVD Richtlijn 98/79/EC en CE-gecertificeerd, waarmee ze voldoen aan de eisen van de Europese Unie. Ook Soa Aids Nederland classificeert de testen als betrouwbaar.

Diagnostiek in Nederlands lab

Onze testen worden geanalyseerd in een Nederlands laboratorium van Diagnostiek voor U. Dit laboratorium is één van de meest toonaangevende medisch diagnostische centra van Nederland en bovendien ISO-15189 geaccrediteerd.

IT

Openlab heeft een eigen IT-omgeving waarin testuitslagen worden gedeeld en (tijdelijk) opgeslagen. Consumenten kunnen de uitslag middels een code opvragen. Er is een API waarmee uitslagen in een eigen systeem kunnen worden geladen. Uiteraard voldoet dit aan de GDPR.

Logistiek

Indien gewenst kun je als gebruiker van onze whitelabel oplossing ook gebruik maken van onze ‘terugstuur’ logistiek om lichaamsmateriaal in ons lab te krijgen.

Scroll naar top